Ambasadori i Austrisë në Tiranë z. Christian Steiner dhe Atasheu i Ambasadës Austriake në Tiranë znj. Julia Prummer zhvilluan një diskutim shumë interesant me studentët dhe profesorët e Departamentit të Gjuhës Gjermane në FGJH

Ambasadori i Austrisë në Tiranë z. Christian Steiner dhe Atasheu i Ambasadës Austriake në Tiranë znj. Julia Prummer zhvilluan një diskutim shumë interesant me studentët dhe profesorët e Departamentit të Gjuhës Gjermane në FGJH dhe Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit në FHF, në prani të Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof.Dr. Artan Hoxha, dhe Prof.Dr. Esmeralda Kromidha Dekane e FGJH mbi çështjet aktuale politike dhe se si e sheh Austria perspektivën e Shqipërisë dhe të Ballkanit Perëndimor mbi anëtarësimin në BE.