Departamenti i gjuhës spanjolle,Fakulteti i Gjuhëve të Huaja zhvilloi një aktivitet ku u lexuan pjesë nga vepra “Don Kishoti i Mançës” e autorit Miguel de Cervantes Saavedra në gjuhë të ndryshme të botës.

Në kuadër të Ditës Botërore të Gjuhës Spanjolle dhe Ditës Botërore të Librit dhe të së Drejtës së Autorit, në datë 21.04.2022 Departamenti i gjuhës spanjolle, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja zhvilloi një aktivitet ku u lexuan pjesë nga vepra “Don Kishoti i Mançës” e autorit Miguel de Cervantes Saavedra në gjuhë të ndryshme të botës.
I pranishëm në aktivitet ishte dhe ambasadori i Mbretërisë së Spanjës në Shqipëri Z. Alvaro Renedo Zalba, i cili falenderoi studentët dhe i inkurajoi për karrierën universitare që kanë zgjedhur.
Departameti i gjuhës spanjolle eshte i lumtur qe pas dy vitesh pandemi mundi të sillte sërisht pranë studentëve këtë aktivitet të dashur për studentët.