Një takim,për të diskutuar mbi sfidat e përkthimit letrar me shkrimtarin e njohur Zija Çela dhe Sébastien Gricourt

Një takim i ngrohtë për të diskutuar mbi sfidat dhe dilemat e përkthimit letrar me shkrimtarin e njohur Zija Çela dhe Sébastien Gricourt, pērkthyesi i romanit të tij të fundit “Djalli komik” në frëngjisht (Le diable comique), si dhe pedagogē të Departamentit të Gjuhës Frënge.