Shkolla Dimërore mbi “Gjuhën dhe Kulturën Kineze”,dita e 15-të,studentët u njohën me Kinën Moderne.

Në ditën e 15 të shkollës Dimërore mbi “Gjuhën dhe Kulturën Kineze” studentët u njohën me Kinën Moderne. Lektori Florian Osmanaj u ndal në:
➡️Zhvillimet më të fundit të ekonomisë së Republikës Popullore të Kinës .
➡️Zhvillimet infrastrukturore në Kinën Moderne .
➡️Zhvillimet me të reja teknologjike dhe impaktin e tyre në ekonominë dhe jetën e qytetarëve të Republikës Popullore Kineze .
➡️Zhvillimet në qëndrat e rëndësishme urbane ( Pekin , Shanghai , Hong-Kong )
➡️Iniciativën “ One belt , one road “ dhe ndikimet e kësaj iniciative në ekonominë e vendeve pjesmarrëse në këtë projekt.