Trajnimi me temë: “Vocabprofile, përvetesimi i fjalorit në gjuhë të huaj përmes të mësuarit digjital”

✍️Në kuadrin e e veprimtarive për shumëgjuhësinë dhe të bashkëpunimit me universitete brenda dhe jashtë vendit, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon trajnimin me temë: “Vocabprofile, përvetesimi i fjalorit në gjuhë të huaj përmes të mësuarit digjital”
📍 Diten e martë, më 21 Nëntor, ora 11:00-14:00, në sallën 214.
👉Ftojmë të marrin pjesë pedagogë e studentë të të gjitha gjuhëve.