Ditën e mërkurë dhe ditën e enjte, datë 15-16 dhjetor 2021, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, salla Evropa, zhvillohet Simpoziumi Ndërkombëtar “Mehmet Akif Ersoj and his work”.

I urojmë suksese pjesëmarrësve në këtë simpozium!

FINAL-FINAL