Caption Here

Blog Full Both Sidebar

Sticky Post
NJOFTIM PER NGRITJEN E KOMISIONEVE TE QENDRAVE TE VOTIMIT (KQV) NE FGJH Komisioni Zgjedhor i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (KZFGJH) shpall thirrjen per vetëkandidim për anëtar të Komisioneve  të Qendrave të Votimit (KQV) drejtuar personelit akademik dhe studentëve të ciklit të parë dhe të dytë. Vetëkandidimi...
Lexo më shumë
Sticky Post
Njoftim për verifikimin e të dhënave në listat e votuesve studentë. Të gjithë studentët e FGJH-së (Bachelor dhe Master) të verifikojnë saktësinë e të dhënave të tyre në listat që janë afishuar në këndin e njoftimeve të Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Gjuhëve të...
Lexo më shumë
A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine....
Lexo më shumë
Thirrja për pjesëmarrje ne Konferencën Ndërkombëtare të Departamentit të Gjuhës Italiane⬇️ Bando di partecipazione al Convegno Internazionale del Dipartimento di Lingua Italiana⬇️
Lexo më shumë
Sot, më 19 korrik 2024, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Dr. Miranda Bello, pedagoge e Universitetit Shenjtorët Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës, Bullgari, mbajti referatin me temë: Trëndafili –...
Lexo më shumë
Sot, më 18 Korrik në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare për të dy grupet me pedagogë Prof. As. Dr. Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i...
Lexo më shumë
Sot në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të bullgarishtes në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar me prof. As. Dr Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës...
Lexo më shumë
Sot, më 15 korrik 2024, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare...
Lexo më shumë
1 2 3 380

Text Widget

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget.

Our Works

11
11
11
11

Recent News

Thirrja për pjesëmarrje ne Konferencën Ndërkombëtare të Departamentit të Gjuhës Italiane
23 Korrik, 2024
Shkolla Verore e Gjuhës Bullgare – Dita 13
19 Korrik, 2024
Shkolla Verore e Gjuhës Bullgare – Dita 12
18 Korrik, 2024