6 Qershor, 2024

Day

Sticky Post
NJOFTIM PER NGRITJEN E KOMISIONEVE TE QENDRAVE TE VOTIMIT (KQV) NE FGJH Komisioni Zgjedhor i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (KZFGJH) shpall thirrjen per vetëkandidim për anëtar të Komisioneve  të Qendrave të Votimit (KQV) drejtuar personelit akademik dhe studentëve të ciklit të parë dhe të dytë. Vetëkandidimi për anëtar të KQV-ve pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja ...
Lexo më shumë