”EXPLORE DELOITTE” vjen pranë Universitetit të Tiranës në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

EXPLORE DELOITTE” vjen pranë Universitetit të Tiranës në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në datën 12.12.2022 në ora 11:00.

Një ftesë për të gjithë studentët e interesuar për një të ardhme dhe karrierë unike.

Bashkohuni në këtë event dhe njihuni me:

•     Çfarë është Deloitte;

•     Mundësitë e punësimit dhe internshipit dhe si funksionon proçesi i rekrutimit;

•     Programin “Brand Ambassador”

Kolegët e HR apo nga shërbimet e tjera do të jenë aty për:

•       T’ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja;

•       Të ofruar këshillim karriere për të ardhmen profesionale;

•       Realizuar takime direkte me studentë të interesuar për punësim;

•       Mbledhur ide për aktivitete të tjera që afrojnë studentët me botën e biznesit dhe tregun e punës.

Mos e humbisni, kjo mund të jetë e ardhmja juaj!      

 

Explore Deloitte - Fakulteti i gjuheve te huaja