Kriteret dhe Dokumentat e Nevojshme për Bursë, Përjashtim Tarife dhe Reduktim Tarife, Formularët për Plotësimin e të Dhënave Personale të Studenteve

NJOFTIM MBI DORËZIMIN E DOKUMENTACIONIT PËR BURSA PËRJASHTIM REDUKTIM TARIFE

Më poshtë do të gjeni: Kriteret dhe Dokumentat e Nevojshme për Bursë, Përjashtim Tarife dhe Reduktim Tarife, Formularët për Plotësimin e të Dhënave Personale të Studenteve.

Kliko mbi shkrim*

Njoftim bursë + përjashtim tarife 2023 – 2024

Dokument për Bursë 2023 – 2024

Dokument për përjashtim nga tarifa 2023 – 2024 CIKLI I

Dokument për reduktim nga tarifa 2023 -2024 CIKLI II

Formulari përjashtim nga tarifa 2023 – 2024 CIKLI I

Formulari reduktim nga tarifa 2023 – 2024 CIKLI II