Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

The Florida Project: Taking Action to Help Kids Like Moonee

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be...
Lexo më shumë

Mbrojtja e Gjuhëve në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

NJOFTIM, Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja të cilat ofrohen nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen në datën 18.12.2021 ora 09:00 . Afati i fundit i regjistrimeve është data 13.12.2021. Regjistrimi bëhet duke u paraqitur me dokumentacionin perkates prane zyres se Mbrojtjes se Gjuheve në Fakultet. Për t’u regjistruar duhen: -pagesa në bankë mandatin e te ciles e gjeni ne linkun bashkengjitur (https://drive.google.com/file/d/10faiPipAvMJqH3Px1TAiNNJsTus10-Nw/view?usp=sharing), -fotokopje e dokumentit te identifikimit...
Lexo më shumë

UT në proces zgjedhor për Këshillat e Studentëve

Universiteti i Tiranës ngriti strukturat menaxhuese të procesit të zgjedhjeve të para për Këshillat Studentorë, që do të mbahen në datën 16 dhjetor. Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor përbëhet nga : Adelina Shima Anisa Krasniqi Dardan Baçaj Erta Sina Klaudia Gaçi Stela Binaj Pas konstituimit, Komisioni zgjodhi si kryetar znj. Klaudija Gaçi Ndërsa Komisioni i Apelimit  Studentor përbëhet nga : Rubin Rredhi Adelina Yzeiri Katerina Hoxha Sindi Myrtaj Martin Dushi Enxhi...
Lexo më shumë

Shtyhet afati i aplikimit ” Për bursë dhe përjashtim ose reduktim nga tarifa e shkollimit” deri në datën 07.12.2021.

Njoftim !   Njoftohen të gjithë studentët të vitit akademik 2021-2022, të Ciklit të parë të cilët përfitojne ” Bursë dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit” dhe studentët e Ciklit të dytë të cilët përfitojne “reduktim nga tarifa e shkollimit” se shtyhet afati i aplikimit deri në datën 07.12.2021. Dorëzimi i dokumentave do të bëhet pranë departamenteve përkates.
Lexo më shumë

Salloni virtual i studimeve ne France

Ditën e enjte, datë 25.11.2021 , ora 10:00 – 18:00, do të zhvillohet Salloni Virtual i Studimeve në Francë. Bashkangjitur do të gjeni edhe guidën për t’u regjistruar në platformën e sallonit. Linku i platformës: https://al.studyinfrancevirtualfairbalkans.com/ 9 universitete 3 Grandes écoles 7 shkolla të tregtisë dhe menaxhimit 5 shkolla inxhinierie 2 shkolla arti 1 shkollë kulinarie 1 shkollë e specializuar 5 formime frankofone të universiteteve bullgare 1 strukturë e shërbimeve...
Lexo më shumë

Njoftim për vendimet KIZ Studentor dhe KA Studentor

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.196, datë 11.11.2021 , për shpalljen e periudhës zgjedhore dhe datës së zgjedhjeve, për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës   Rregullore për zgjedhjet e para të këshillave të studentëve në Universitetin e Tiranës  (Kliko këtu)   Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor Vendim Nr.1, datë 23.11.2021, “Për konstituimin e Komisionit Institucional Zgjedhor Studentor, në...
Lexo më shumë
1 2 3 215