Njoftim

February 2, 2019 0

Bashkengjitur do te gjeni Vendimet e Senatit Akademik, UT, date 01.02.2029 dhe materialet mbi aktet nenligjore. Vendim i Senatit Akademik Vlerësim final i akteve, UT…

Njoftim !

February 1, 2019 0

Njoftim ! Në zbatim të V.K.M-së Nr. 40 datë 23.01.2019, për përjashtimin nga tarifa e shkollimit, njoftojmë se aplikimi për t’u përfituar përjashtimin nga tarifa do…

Njoftim !

January 31, 2019 0

Bashkengjitur do te gjeni Strukturen e re Mesimore per vitin akademik 2018-2019 per Ciklin e Pare dhe Ciklin e Dyte te studimeve.

Njoftim!

January 21, 2019 0

Njoftim! Për të gjithë të interesuarit, platforma punetembare.al ju jep mundësi punësimi të diplomuarve #ekselentë në vitin 2017 e në vijim, me mesatare 9.00-10.00 të cilët duan…

Njoftim!

January 18, 2019 0

Njoftim! Diten e hene date 21.01.2019 ora 11.00, tek biblioteka e fakultetit, do te organizohet nje takim me te gjithe studentet e FGJH qe kane…

Njoftim !

January 14, 2019 0

Njoftim! Të nderuar kolegë, Dekanati FGJH ka kënaqësinë t’ju njoftojë se Universiteti i Tiranës është Partner i Asociuar në projektin Erasmus-Plus ENROPE. Qëllimi kryesor i…