27 Shkurt, 2019

Day

Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit të provimeve semestri i parë  për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i I  në të gjitha programet e studimit. Sezoni i Provimeve Cikli i Dyte viti I, Gjuhe Frenge […]
Lexo më shumë
Thirrje për projekte për Shoqatat Studentore Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore hap thirrjen për projekte që synojnë mbështetjen e shoqatave të studentëve. AUF inkurajon shoqatat studentore […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]