25 Maj, 2020

Day

Njoftim !   Bashkëngjitur do të gjeni grafikun e provimeve, Sezoni i Verës, 2019 – 2020, Cikli i Parë i Studimeve në degën Gjuhë Turke. DATAT E PROVIMEVE TE VERES […]
Lexo më shumë
Njoftim !   Bashkëngjitur do të gjeni grafikun e provimeve, Sezoni i Verës, 2019 – 2020, Cikli i Parë i Studimeve në degën Gjuhë Ruse. Datat e provimeve Cikli parë […]
Lexo më shumë
Njoftim !   Bashkëngjitur do të gjeni grafikun e provimeve, Sezoni i Verës, 2019 – 2020, Cikli i Parë i Studimeve në degën Gjuhë Greke. DATAT E PROVIMEVE TE VERES […]
Lexo më shumë
Grafiku i provimeve, Bachelor, viti III, Perkthim dhe Interpretim, Semestri i dyte, 2019-2020 Grafiku i provimeve, Bachelor, viti III, Studime Britanike dhe Amerikane, Semestri i dytë, 2019-2020 Grafiku i provimeve, […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur po ju dërgojmë datat e provimeve pa sezon për semestrin e dytë 2019-2020 në Degën Gjuhë Frenge. Në ditët në vijim do publikojmë edhe datat e provimeve […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur po ju dërgojmë datat e provimeve pa sezon për semestrin e dytë 2019-2020 në Degën Gjuhë Gjermane. Në ditët në vijim do publikojmë edhe datat e provimeve […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]