8 Janar, 2023

Day

Me datë 19/12/2022  në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u organizua diskutimi mbi stereotipet gjinore dhe shkaqet e dhunës ndaj grave. Ky diskutim u moderua nga psikologet e FGjH-së me praninë e studentëve dhe pedagogëve të interesuar për këtë çështje! Vetë studentët gjallëruan këtë debat duke folur për situatën në vend, shkaqet e dhunës dhe...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]