3 Shkurt, 2023

Day

Dita I Studimore me kandidatët doktorantë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me AUF zhvilloi “Ditën e parë studimore” në mbështetje të punës kërkimore shkencore për studentët e ciklit të tretë të studimeve “Doktoratë”. Trajnimi i drejtuar nga Dr. Ogerta Koruti me temë “Kërkimi i Literaturës Shkencore dhe i Burimeve të Informacionit” u realizua në Laboratorin Kërkimor DiPLLing, ku teknologjitë...
Lexo më shumë