16 Maj, 2023

Day

Je mësues dhe do të ndjekësh trajnime me kredite të akredituara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit? Regjistrohu në një ose disa nga modulet tona të trajnimit në linkun: https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/TrajnimeMesues… #mësuesitpërmësuesit #mësuesitpërnxënësit #tëpresimnëfgjh #trajnimepërmësuesit #trajnime
Lexo më shumë
NJOFTIM!!   Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të parë dhe të dytë qe nuk kanë kryer ende tarifën e shkollimit ta kryejnë brenda datës 23.05.2023, për vitin akademik 2022-2023.   Pagesa duhet të kryhet sipas kategorive përfituese përkatëse, që të mund të vazhdojnë normalisht me sezonin e provimeve. Studentët mund të shkarkojnë mandatin për...
Lexo më shumë
“Spanjishtja gjuhë globale” Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Institutin Servantes në Romë dhe Departamentin e Studimeve Hispanike të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizoi konferencën me temë: “Spanjishtja, Gjuhë Globale”. Fjalën e hapjes e mbajti Ambasadori i Spanjës në Shqipëri Sh. T. Z. Álvaro Renedo dhe Prof. Dr. Esmeralda Kromidha, Dekane e...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]