tetor

Kategori

  Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni fituesit e Master i Shkencave dhe Master Profesional 2021-2022 në të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja . […]
Lexo më shumë
Nesër, datë 28.10.2021, do të zhvillohet një leksion i hapur nga Lektorja Çeke Dr. Hana Bergerová, me temë “Altes und Neues im deutschen Wortschatz”. Dr. Bergerová është pedagoge dhe kërkuese në Departamentin e Gjuhës […]
Lexo më shumë
1 2