26 Shkurt, 2019

Day

Njoftim !  MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNËSIMI PER STUDENTET E UNIVERSITETIT Jeni një student në universitet? Ne ju ofrojmë mundësinë për të punuar 3 muaj në hotelet dhe resortet më të […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]