27 Maj, 2020

Day

Njoftim !   Bashkengjitur do te gjeni grafikun e provimeve, Sezoni i Veres, 2019 – 2020, Cikli i Parë i Studimeve ne degen Gjuhe Frenge. Provime vere Bachelor 2020 (lendet […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin e Senatit Akademik të datës 21.05.2020, “Mbi zgjidhjen e menjëhershme të kontratës të punës të personelit akademik dhe anëtarë të KIZ të UT […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]