15 Korrik, 2020

Day

Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Listën Përfundimtare Zgjedhore të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Cikli i Dytë Master i Shkencave dhe Master Profesional për të gjitha Programet e Studimit. […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Listën Përfundimtare Zgjedhore të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Cikli i Parë Bachelor për të gjitha Programet e Studimit. Lista Përfundimtare Zgjedhore e Fakultetit […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni njoftimin “Për krijimin e qëndrave të votimit pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja për vëndet vakante për anëtar – staf akademik “.
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]