17 Maj, 2022

Day

Jemi të lumtur të njoftojmë se, në thirrjet direkte për projekt ide që Bashkia e Tiranës hapi në kuadër të shpalljes “Tirana Kryeqyteti i të Rinjve Europianë” Klubi studentor i Artit dhe i Muzikës i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës, në bashkëpunim me Agjencinë Universitare të Frankofonisë (AUF) ka fituar projektin: “Festivali...
Lexo më shumë
Në Degën e Gjuhës Turke mbajtën leksione dy pedagogë të cilët do të jenë në auditoret tona këtë jave, në kuadër të Erasmus+. Pedagogu Sercan Cihan dhe Nesime Akça, folën për turqishten si gjuhë e huaj dhe ndikimet ndërgjuhësore ndërmjet shqipes dhe turqishtes.                      
Lexo më shumë

Kategori