7 Shtator, 2022

Day

Drejtori i sapoemëruar i Institutit Italian të Kulturës, Z. Alessandro Ruggera, zhvilloi një takim me Dekanen e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja dhe pedagogë të Departamentit të gjuhës italiane me fokus mbështetjen dhe bashkëpunimin në projekte të përbashkëta në kuadër të promovimit të gjuhës dhe kulturës italiane, mbështetjen e formimit të studentëve mësues të ardhshëm...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023. Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e...
Lexo më shumë
Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë ju njofton se ka hapur thirrjen për Ekspertë të Jashtëm Vlerësimi. Ftohet i gjithë personeli akademik i Universitetit të Tiranës që dëshirojnë të bëhen pjesë e listës së Ekspertëve të ASCAL të aplikojnë në linkun e mëposhtëm: Kliko këtu për të aplikuar Aplikimi do të jetë i...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori