15 Shtator, 2023

Day

Sot, më 15.09.2023, Dekania e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Prof.Dr. Esmeralda KROMIDHA dhe Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof.Dr. Artan HOXHA zhvilluan një takim me personelin akademik të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, UT, me rastin e përgatitjeve për fillimin e vitit akademik 2023-2024. . Në fjalën e saj, Dekania e Fakultetit të Gjuhëve...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]