20 Nëntor, 2023

Day

Jep kontributin tënd si student i Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i UT-së – Faqja zyrtareUniversitetit të Tiranës! Universiteti i Tiranes. Faqja Zyrtare
Lexo më shumë
Më datë 18.11.2023 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u zhvillua me sukses provimi ndërkombëtar i gjuhës spanjolle DELE. Bazuar në udhëzimin Nr.52 Ministria e Arsimit dhe e Sportit, njeh diplomat DELE për pranimet në në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë. Kjo diplomë njihet në të gjithë botën është pa...
Lexo më shumë