9 Shkurt, 2024

Day

Të dashur studentë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin e Sporteve dhe bazuar në miratimin e përfshirjes së lëndës “Edukim fizik dhe Sport” nga ana e Rektoratit UT si lëndë ekstrakurrikulare në ciklin e parë të studimeve Bachelor në Universitetin e Tiranës, ju njoftojmë për mundësinë e zgjedhjes së...
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja shpall listën paraprake të kandidatëve fitues për ciklin e tretë të studimeve (Doktoratë) në “Shkenca Gjuhësore” dhe “Letërsi Botërore Moderne dhe Postmoderne” për vitin akademik 2023-2024. Shënim: Kandidatët që kanë aplikuar për programin e ciklit të tretë të studimeve (Doktoratë), kanë të drejtën e ankimimit deri më datë 14.02.2024 nëpërmjet...
Lexo më shumë
Ditë Botërore e Gjuhës Greke Në kuadër të festimeve të Ditës Botërore të Gjuhës Greke , në datën 09.02.2024, Prof. Dr. Georgios P. Tsomis, Profesor pranë Departamentit të Filologjisë Greke, Universiteti Democritus i Thrakës, mbajti një leksion të hapur me temë “Drama Antike Greke, Ndikimi dhe Mbijetesaˮ. Aktiviteti u ndoq nga të ftuar të shumtë...
Lexo më shumë
Ditë Botërore e Gjuhës Greke Më 08.02.2024 në kuadër të festimeve të Ditës Botërore të Gjuhës Greke , Departamenti i Gjuhës Greke në bashkëpunim me Fondacionin Grek të Kulturës në Shqipëri dhe Ambasadën e Greqisë në Shqipëri organizoi shfaqjen teatrale të titulluar: “Ajaksi” e Sofokliut (ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΙΑΣ). Me regji nga Georgios Tsomis & Spiro Duni...
Lexo më shumë