10 Qershor, 2024

Day

Njoftim për saktësimin e të dhënave në listat përfundimtare të votuesve (personel akademik dhe studentë)   Votuesit të cilët vërejnë pasaktësi në të dhënat e tyre në listat përfundimtare të trupës zgjedhore kanë të drejtë t’i drejtohen Komisionit Institucional të Zgjedhjeve të UT-së (KIZ) [email protected] për saktësimin e tyre deri më datë 14 qershor 2024. (Sipas nenit 11,...
Lexo më shumë