10 Korrik, 2024

Day

Sot, më 10 korrik 2024 në Shkollën Verore tëGjuhës Bullgare vazhdoi mësimi i gjuhës praktike. Prof. As. Dr. Raqi Bello,lektor i gjuhës dhe kulturës bullgare në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe pedagog i Universitetit të Veliko Tërnovës „Shenjtorët Kirili dhe Metodi“, bëri një prezantimtë qytetërimit bullgar përmes një fjalori të veçantë: hapësira dhe natyra,...
Lexo më shumë