Shkurt 2019

Month

Njoftim!   Thirrje per shkolle verore ne Universitetin e Pecs, Hungari. Cdo informacion mbi aplikimin dhe me shume do ta gjeni ne dokumentat bashkengjitur. The Cultural Heritage of Hungary Summer School […]
Lexo më shumë
Njoftim! Hapet thirrja për aplikim për bursa në programin Mevlana Exchange, për studentët dhe stafin akademik për mësimdhënie, për vitin akademik 2019-2020, në Universitetin Cukurova, Turqi Në kuadër të programit […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te provimeve semestri i pare për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i I  në Gjuhe Angleze . Sezoni i Provimeve Cikli i Dyte viti I, […]
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te provimeve semestri i pare për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i II  në Gjuhe Angleze . Sezoni i Provimeve Cikli i Dyte viti II, Komunikim […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Hapet thirrja për aplikim për bursa në programin Mevlana Exchange, për studentët dhe stafin akademik për mësimdhënie, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020, në Universitetin e […]
Lexo më shumë
Në kuadër të Programit Erasmus+ KA1 hapet thirrja për aplikime për Shkollat Verore në Universitetin Radboud, Hollandë, për studentët PhD dhe stafin akademik të Universitetit të Tiranës. Shkollat verore do […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te provimeve semestri i pare për studentët e Ciklit të Parë Bachelor në Gjuhe Angleze . Sezoni i Provimeve Cikli i Pare Bachelor Gjuhe Angleze viti I, […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit të provimeve semestri i parë për studentët e Ciklit të Parë Bachelor në të gjitha programet e studimit:   Sezoni i Provimeve […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit të provimeve semestri i parë për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i II në të gjitha programet e studimit:   […]
Lexo më shumë
Njoftim! Komisioni Instirucional i Zgjedhjeve (KIZ) shpall pozicionin vakant për anëtar , përfaqësues për Fakultetin e Gjuhëve të Huaja.
Lexo më shumë
1 2 3 4

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]