Shkurt 2019

Month

Njoftim ! Lista emërore e studentëve të Ciklit të Dytë (Master ), viti i I dhe  II,  e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 79 datë 06.02.2019,  të cilët kanë […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Lista emërore e studentëve të Ciklit të Dytë (Master ), viti i I dhe  II,  e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 79 datë 06.02.2019,  të cilët kanë […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Lista emërore e studentëve të Ciklit të Parë (Bachelor), viti i I, II dhe i III,  e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 79 datë 06.02.2019,  të cilët […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Mbi hapjen e një date provimi për diplomën  për Ciklin e Parë dhe Ciklin e Dytë të studimeve. Bashkëngjitur do të gjeni Urdhërin e Brëndshëm Nr. 18 datë 21.02.2019, të […]
Lexo më shumë
Njoftim! Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë, të dytë dhe të tretë, Cikli i Parë, të cilët bëjnë pjesë në kategorinë e studentëve me mesatare 9 deri 10 dhe kanë […]
Lexo më shumë
Njoftim Në kuadër të Programit Erasmus +! Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për mësimdhënie në Universitetin Clermont Auvergne […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni vendimin Nr.28 datë 19.02.2019 të Dekanatit  të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në lidhje me ngritjen e Komisionit për dhënien e gradës ‘Doktor’.
Lexo më shumë
G&H Dialog kompani lider në tregun shqiptar përsa i përket shërbimit ndaj klientit në fushën e turizmit, në kuadër të zgjerimit të saj është në kërkim të Konsulentëve Turistik në […]
Lexo më shumë
Në këtë aktivitet morën pjesë veç studentëve dhe pedagogëve të Departamentit, dhe përfaqësues të Ambasadës së Greqisë në Tiranë, përfaqësues të shtëpive botuese dhe dashamirës të Gjuhës Greke.   Në […]
Lexo më shumë
Το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας την Πέμπτη, στις 14 Φεβρουαρίου 2019 διοργάνωσε μια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας. Σ’ αυτήν την εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τους φοιτητές και […]
Lexo më shumë
1 2 3 4

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]