Korrik 2020

Month

Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Listën Përfundimtare Zgjedhore të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Cikli i Parë Bachelor për të gjitha Programet e Studimit. Lista Përfundimtare Zgjedhore e Fakultetit […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni njoftimin “Për krijimin e qëndrave të votimit pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja për vëndet vakante për anëtar – staf akademik “.
Lexo më shumë
Bazuar në grafikët e shpallur paraprakisht nga Departamenti i Gjuhës Angleze, mbrojtjet e diplomave në Programet Master zhvillohen online dhe janë ne datat e mëposhtme: Mesuesi, date 15 dhe 16.07.2020; […]
Lexo më shumë
Senati Akademik i UT me 2/3 e tij vendosi të mbajë mbledhjen datë 15 Korrik 2020, ora 11.00, tek Godina “Liria”  përzgjedhjen e anëtareve të Komisionit të Apelimit të Universitetit […]
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni Listat e Kandidatëve për Rektor UT, Anëtar Senati UT nga Personeli Akademik dhe Studentë. Gjithashtu do të gjeni Vendimin nr. 14, KIZ, UT, dt. 05. 07. […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Mariborit, në Slloveni për […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Për shkak të situatë së pandemisë Covid-19 mbrojtja e Gjuhëve të Huaja pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja nuk do të zhvillohet në datën 04.07.2020. Do ju lajmërojmë […]
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]