23 Mars, 2022

Day

Në datën 23/03/2022, Prof. Dr. Anna Anastasiadi-Symeonides, Profesororeshë Emeritus e Gjuhësisë në Departamentin e Filologjisë, Seksioni i Gjuhësisë pranë Universitetit Aristotel të Selanikut zhvilloi online një leksion të hapur me temë “Prapashtesat e greqishtes moderne -ιν (ός) dhe -ιάτικ(ος)ˮ. Gjatë leksionit u shqyrtuan prapashtesat e greqishtes moderne -ιν (ός) dhe -ιάτικ(ος) dhe u analizua instruksioni...
Lexo më shumë
Klubi i Ambientalistëve të FGJH/ UT i bashkohet nismës për ruajtjen e mjedisit. Ftojmë të gjithë ata që duan të na bashkohen të jenë pjesë e saj. Toka mëmë na thërret ne bijtë e saj që ta duam e ta ruajmë sa më shumë atë. Kontakto për FGJH: 0692383761 AIDA GJINALI Njoftimi e organizimi @Al-Ben...
Lexo më shumë
Shfaqje teatrale e vëne në skenë nga studentë të Departamentit të Gjuhës Frënge! Jeni të gjithë të ftuar të premten, 25 Mars, 11.30, në Art Turbina. Mos mungoni!
Lexo më shumë
Thirrje për aplikime për studentët! Agjencia Universitare e Frankofonisë ku bën pjesë edhe Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Universitetin POLITEHNICA të Bukureshtit organizojnë në datat 11 – 15 korrik 2022 në Bukuresht, Rumani, edicionin e IX-të të Festivalit Rajonal të studentëve frankofonë nga universitetet anëtare të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore. Studenti aplikues...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]