19 Korrik, 2022

Day

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës,në Universitetin South West Neofit Rilski, Bullgari. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin...
Lexo më shumë
Në 15 korrik 2022, në shkollën verore të bullgarishtes vazhduan orët praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. E ftuar në Shkollën Verore të Bullgarishtes ishte Prof. As. Dr. Sofia Mitsova, pedagoge e South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari, e cila mbajti referatin me temë: Një udhëtim turistik nëpër Bullgarinë Jugperëndimore (Едно...
Lexo më shumë
Sot në shkollën verore të bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare në FGJH të Universitetit të Tiranës, mbajti referatin me temë: Alfabeti Glagolitik – shkronjat...
Lexo më shumë
Sot, më 13 korrik 2022, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në të dy grupet. Prof. As. Dr. Adriatik Derjaj, përgjegjës i Departamentit të Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike dhe pedagog i Degës së Gjuhës Turke, (online) mbajti referatin me temë: Gjuhësia Ballkanike. Studentët patën mundësi të njihen me...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori