28 Shtator, 2022

Day

NJOFTIM Fakulteti i Gjuhëve të Huaja shpall listën paraprake të kandidatëve fitues për ciklin e tretë të studimeve (Doktoratë) në “Shkenca Gjuhësore” dhe “Letërsi Botërore Moderne dhe Postmoderne”. (Kliko këtu) Lista paraprake e kandidatëve fitues për ciklin e tretë të studimeve (Doktoratë) në “Shkenca Gjuhësore” dhe “Letërsi Botërore Moderne dhe Postmoderne” Shënim: Kandidatët që kanë...
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të dytë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës....
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori