16 Nëntor, 2023

Day

Ditën e djeshme me datë 15.11.2023, studentët e Degës së Gjuhës Ruse, të Fakultetit te Gjuhëve të Huaja organizuan në Sallën “Europa” aktivitetin letrar me temë: “Një udhëtim me klasikët rusë”. Ishte e pranishme në këtë aktivitet vetë dekania e FGJH-së, prof. dr. Esmeralda Kromidha, përgjegjësi i Departamentit të Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike prof. asoc....
Lexo më shumë
Në kuadrin e e veprimtarive për shumëgjuhësinë dhe të bashkëpunimit me universitete brenda dhe jashtë vendit, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon trajnimin me temë: “Vocabprofile, përvetesimi i fjalorit në gjuhë të huaj përmes të mësuarit digjital” Diten e martë, më 21 Nëntor, ora 11:00-14:00, në sallën 214. Ftojmë të marrin pjesë pedagogë e studentë...
Lexo më shumë