9 Korrik, 2024

Day

Sot, më 09 korrik 2024, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në të dy grupet. Prof. As. Dr. Raqi Bello, lektor i gjuhës dhe kulturës bullgare në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe pedagog i Universitetit të Veliko Tërnovës „Shenjtorët Kirili dhe Metodi“ mbajti sot një ligjëratë me...
Lexo më shumë
Sot në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare për të dy grupet me pedagogë Prof. As. Dr. Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello  Prof. Dr. Slavi Dimitrov, pedagog  i Departamentit të Turizmit në Fakultetin Ekonomik të Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës, njëkohësisht dhe Zv. Dekan i...
Lexo më shumë
1 2