14 Shkurt, 2022

Day

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Departamenti i Gjuhës Greke ka, Fondacioni grek i kulturës i dhuroi disa libra me vlerë për studentët e këtij departamenti.
Lexo më shumë
11
Studentët e Departamentit të Gjuhës Greke në Universitetin e Tiranës prezantojnë punën e tyre të bukur në raport me mësuesin e rëndësishëm. Fr. Frebel dhe mësimdhënia e gjuhës në një telekonferencë të bukur online me studentët e Departamentit të Arsimit Parashkollor të IEK Dimitra. Partneritete dhe bashkëpunime të bukura! Falenderojmë ngrohtësisht Dr. Isaac Papadopoulos për...
Lexo më shumë
Programi i Bursave të Visegradit ka përcjellë njoftimin për mundësi aplikimi për bursa. Ky program është një program mobiliteti akademik që lidh kërkues të Universiteteve Publike dhe Private brenda rajonit të Visegrad në Ballkanin Perëndimor si dhe vendet e Partneritetit Lindor. Aplikimi mund të bëhet nga 1 deri në 4 semestra.Niveli i studimeve të mbështetura...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Siauliai State University of Applied Sciences,Lituani Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Italiane, me mbështetjen e Ambasadës Italiane në Shqipëri organizoi në datën 21 Tetor 2021, në ambientet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (njëkohësisht edhe online), konferencën ndërkombëtare me titull: «A 700 anni dalla morte di Dante: prospettive di studio tra Albania e Italia». Qëllimi i konferencës ishte t’i bënte homazh figurës së poetit...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]