27 Qershor, 2022

Day

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin e Universitetit të Tiranës,Siauliai State University of Applied Sciences,Lituani Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e...
Lexo më shumë
Në kuadër të Javës së Kulturës Spanjolle « Shqipëria mikpret Spanjën » që do të zhvillohet nga datat 18-28 qershor 2022, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Ambasadën e Spanjës në Shqipëri është përzgjedhur për realizmin e një pikture murale në ambientet e tij nga piktori Carlos Àlvarez, e...
Lexo më shumë
Në Universitetin Luigj Gurakuqi të Shkodrës, në konferencën me temë: “Sfidat e formimeve universitare në bashkëpunim me mjedisin profesional” të organizuar nga Departamenti i Romanistikës. E ftuar në këtë veprimtari Dekania e FGjH, Prof. Dr. Esmeralda Kromidha e cila prezantoi përvojën dhe praktikat e mira mbi lidhjen e fakultetit me institucionet, organizmat dhe sipërmarrjet për...
Lexo më shumë
Në ditën e fundit të Shkollës Verore Kulturë dhe Turizëm u zhvillua një ceremoni përmbyllëse në ambjentet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Dekani i Fakultetit Prof. Dr. Esmeralda Kromidha, studentët pjesëmarrës në programin e Shkollës Verore të Turizmit dhe Kulturës, pedagogët që udhëhoqën studentët gjatë gjithë zhvillimit të...
Lexo më shumë
Në ditën e pestë të Shkollës Verore të Turizmit dhe Kulturës studentët e FGJH patën mundësi të vizitonin Shtëpinë Botuese “Toena”, ku u mirëpritën nga znj. Irena Toçi, Administratore e Shtëpisë Botuese. Lidhur me temën “Roli dhe aftësia e ndërmjetësit kulturor dhe njohja me profesione të ndryshme në një shtëpi botuese”, ajo i këshilloi studentët...
Lexo më shumë
Në kuadër të ndërkombëtarizimit të programeve studimore si edhe të Marrëveshjes specifike mes Fakultetit të Gjuhëve të Huaja dhe Fakultetit Unité de Formation et de Recherche (UFR) des Lettres & des Langues të Universitetit të Poitiesë në Francë, u bë e mundur që për herë të parë, 5 (pesë) studentë të Fakultetit të Gjuhëve të...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori