5 Maj, 2022

Day

Ju njoftojmë se në kuadër të zbatimit te Programeve të Nxitjes së Punësimit, dhe më konkretisht VKM nr. 17 date 15. 01. 2020, “𝗣𝗲̈𝗿 𝗣𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮𝘁, 𝗞𝗿𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗱𝗵𝗲 𝗥𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗹𝗮𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝗭𝗯𝗮𝘁𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗲 𝗡𝘅𝗶𝘁𝗷𝗲𝘀 𝘀𝗲̈ 𝗣𝘂𝗻𝗲̈𝘀𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗻𝗲𝗽𝗲̈𝗿𝗺𝗷𝗲𝘁 𝗣𝘂𝗻𝗲̈𝘀𝗶𝗺𝗶𝘁, 𝗙𝗼𝗿𝗺𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗻𝗲̈ 𝗣𝘂𝗻𝗲̈ 𝗱𝗵𝗲 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗸𝗮𝘃𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲”, 𝗶 𝗻𝗱𝗿𝘆𝘀𝗵𝘂𝗮𝗿. Përfitues të këtij programi janë të gjithë punëkërkuesit e...
Lexo më shumë
Në kuadër të projektit Jean Monnet Module Harmonisation and standardization of the terminology within the EU Integration context (HSTEUI) financuar nga Komisioni Europian dhe të « Ditëve të Europës », Prof. Dr. Artan Hoxha, Rektor i Universitetit të Tiranës dhe ekspert i Reformës në Drejtësi do të mbajë një leksion të hapur me temë “Integrimi...
Lexo më shumë
Zyra e Trajnimeve e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja ofroi trajnimin e dytë me temë “Ndikimi i Neuroshkencës dhe Neurogjuhësisë në krijimin e marrëdhënieve pozitive në mësimdhënien post Covid 19”, trajnim i ofruar nga Prof. Dr. Shpresa Delija. Gjatë këtij trajnimi lektorja u përqendrua në aspekte të lidhjes së ngushtë të Neuroshkencës me edukimin dhe...
Lexo më shumë
Për të pestin vit rradhazi, zyra e avokatisë në Shqipëri, Egna Law Firm, me qendër në Athinë dhe seli në kryeqytete të ndryshme të Ballkanit si Prishtinë, Shkup, Sofje e Bukuresht mundëson bursa për studentë të dalluar të gjuhës greke të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (FGJH). Gjithashtu edhe Ambasadorja e Republikës së Greqisë në...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin ndihmës akademik me karakter administrativ/administrativ me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Cankiri Karatekin,Turqi. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në...
Lexo më shumë
1- Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të Parë Bachelor të degëve Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Greqisht, Italisht, Spanjisht, Turqisht, të kryejnë Tarifën e regjistrimit për programet e studimeve të ciklit të parë Bachelor për vitin akademik 2021-2022 dhe ta dorëzojnë pranë Sekretarisë Mësimore të ciklit të parë deri më dt. 10 Maj 2022 nga ora...
Lexo më shumë

Kategori