Erasmus +

Kategori

Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzës në Itali, në kuadër të programit Erasmu + , për studentet e UT – së për studime, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023 – 2024. https://www.uniroma1.it/it/ Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Democritiues të Thrakës, për periudhën 25 – 29 shtator 2023. https://duth.gr/ Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve Bachelor / Master; Kohëzgjatja e bursave: – 1 javë, datat 25 – 29 shtator...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për mësimdhënie në Universitetin Democritiues të Thrakës, për periudhën 25 – 29 shtator 2023. https://duth.gr/ Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e stafit akademik me kohë të plotë për mësimdhënie;...
Lexo më shumë
Shtyhet thirrja për aplikim për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të programit Erasmus+, në Universitetin e Valladolid, Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është shtyhet thirrja për aplikime për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, për vitin akademik 2023 – 2024,...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Grazit në Austri, për “Javën Ndërkombëtare” (International Staff Week), organizuar në datat 27.11.2023 — 01.12.2023. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin ndihmës akademik me karakter administrativ dhe administrativ me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Sivas Cumhuriyet, Turqi, për të marrë pjesë në aktivitetin “Staff Week” qëata do të organizojnë në datat 10 – 14 Tetor 2022. Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023. Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të programit Erasmus+ KA107 në Universitetin Aksaray në Turqi, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për trajnim, për të marrë pjesë në “Javën Ndërkombëtare” që ky universitet do të organizojë në datat 17 – 21 Tetor 2022. Në linkun më poshtë, lutem...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të UT-së për trajnim në Universitetin e Luksemburgut, për të marrë pjesë në Javën Ndërkombëtare në datat 17 – 21 Tetor 2022. Afati për aplikim: 31 gusht 2022 Suksese në aplikimin tuaj!
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës,në Universitetin e Urbinos, Itali. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.
Lexo më shumë
1 2 3 4 7

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]